Czekolada biała bez cukru Trapa – ze stewią, bezglutenowa, zdrowa alternatywa
Cena za szt.
Opis produktu
Czekolada biała bez cukru Trapa – delikatność smaku w zdrowej wersji
Zanurz się w wyjątkowej słodyczy czekolady białej Trapa bez dodatku cukru, która łączy delikatny, kremowy smak z troską o Twoje zdrowie. Dzięki zastosowaniu naturalnego słodzika – stewii, możesz cieszyć się słodyczami bez wyrzutów sumienia.
Dlaczego warto wybrać białą czekoladę Trapa?
- Bez dodatku cukru – naturalnie słodka dzięki stewii
- Bezglutenowa receptura – bezpieczna dla osób z nietolerancją glutenu
- Dla diabetyków i osób dbających o linię – niska zawartość węglowodanów
- Aksamitna konsystencja i łagodny, mleczny smak – idealna przyjemność na co dzień
Czekolada ze stewią – biała rozkosz w lekkiej odsłonie
Czekolada biała Trapa to idealny wybór dla wszystkich, którzy pragną zdrowej alternatywy dla tradycyjnych słodyczy. Świetna zarówno jako przekąska, jak i dodatek do deserów czy prezent w eleganckim wydaniu. Sięgnij po coś wyjątkowego – smak, który rozpieszcza, bez obciążania organizmu.
Waga: 75 g
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 2015 kJ / 486 kcal
Tłuszcze 34 g
- z czego nasycone 21 g
Węglowodany 57 g
- w tym cukry 10 g
- w tym poliole 46 g
Białko 5,9 g
Sól 0,19 g
1WW = 30 g, 1WBT = 30 g wg SGGW
Składniki:
Substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, masło (z mleka), emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać orzechy.
Nadmierne spożycie może wywołać efekt przeczyszczający.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.