
BATON liofilizowany Frupp TRUSKAWKA Celiko

Producent: Celiko |
Numer katalogowy: BATFRUPP |

BATON liofilizowany Frupp TRUSKAWKA Celiko
Chwilowo niedostępny
Podaj swój adres e-mail, abyśmy mogli Cię powiadomić o ponownej dostępności tego produktu.
BATON liofilizowany Frupp TRUSKAWKA Celiko
Idealna przekąska dla dziecka? Naturalnie słodka, pożywna i łatwo dostępna? Baton! Ale tylko wtedy, jeśli to baton bez cukru, glutenu, tłuszczu i soli. Jak ten.
FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton z owoców, które poddawane są liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach i gwarantującej walory smakowe świeżych owoców.
Jeden baton FRUPP zawiera tylko 35-37 kcal, dlatego jest pyszną alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy oraz słonych przekąsek. Nie zawiera ani tłuszczu, ani soli. Jest to również produkt bezglutenowy (PL-064-085) i wegański.
Produkt BEZ DODATKU CUKRU.
FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. Można spożywać go także jako dodatek do musli, jogurtu czy deserów oraz zrobić z niego smaczny koktajl owocowy. Rozpuszczony w wodzie i zamrożony, świetnie smakuje jako lodowy sorbet.
Waga: 10 g
Składniki: truskawki (26%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca:pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).
Wartość odżywcza w 100 g: 334 kcal
Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ilość węglowodanów: | Średnia |
Forma podania: | Baton |
Zawartość glutenu: | Produkt bezglutenowy |
Dodatek cukru: | Bez cukru |
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie
