BATON liofilizowany Frupp MALINA Celiko
Opis produktu
BATON liofilizowany Frupp MALINA Celiko
Zawiera aż 36% błonnika.
Bez dodatku tłuszczu i soli!
Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 30 kcal!
Owocowe źródło antyoksydantów
1 baton = 43 g owoców
Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.
Produkt bezglutenowy (PL-064-031).
Maliny są bogatym źródłem witamin C, K, B1 i B2, PP, karotenu, błonnika, związków mineralnych, dlatego jak najwięcej malin powinny spożywać osoby cierpiące na anemię. Witamina C, zawarta w malinach wzmacnia układ odpornościowy, sprawia, że lepiej przyswajamy żelazo. Jest również ważnym antyoksydantem.
Maliny pomagają w oczyszczaniu organizmu z toksyn
Liofilizowany baton malinowy. Produkt bezglutenowy.
Waga: 10 g
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 1256 kJ / 300 kcal
Tłuszcze 0,1 g
- z czego nasycone 0,1 g
Węglowodany 53 g
- w tym cukry 39 g
Błonnik 36 g
Białko 3,2 g
Sól 0,02 g
Składniki:
Malina (32%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii).
Sposób przechowywania:
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.