
BEZGLUTENOWE Magdalenki bez dodatku cukru

Numer katalogowy: MAGDBG |

BEZGLUTENOWE Magdalenki bez dodatku cukru
Chwilowo niedostępny
Podaj swój adres e-mail, abyśmy mogli Cię powiadomić o ponownej dostępności tego produktu.
BEZGLUTENOWE Magdalenki bez dodatku cukru
Któż nie pamięta smaku z dzieciństwa i przepysznych Magdalenek? Poddaj się tym pysznym ciastkom o niskiej zawartości węglowodanów w wersji bezglutenowej - coś do raczenia się od śniadania po przekąskę!
Idealne dla osób z cukrzycą lub stosujących dietę keto lub niskowęglowodanową.
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Wartości odżywczę na 100g/ porcję:
Energia 1624kJ/392kcal / 487kJ/118kcal
Tłuszcze 26g/7,8g
- z czego tłuszcze nasycone 3,3g/1g
Węglowodany 43g/13g
- w tym cukier <0,5g/<0,1g
- w tym poliole 29,4g/8,8g
Błonnik <0,5g/<0,1g
Białka 4,7g/1,4g
Sól 0,95g/0,29g
Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.
Składniki:
Jajka (28%), słodzik (maltitol), olej słonecznikowy, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), mąka kukurydziana, naturalny aromat migdałowy, emulgator (lecytyna rzepakowa), proszki do pieczenia (difosforany – węglany sodu, fosforany wapnia), zagęstniki (guma guar, guma ksantanowa), sól.
Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Ilość węglowodanów: | Niska |
Forma podania: | Ciastka |
Zawartość glutenu: | Produkt bezglutenowy |
Dodatek cukru: | Bez cukru |
Zawartość laktozy: | Brak |
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie
