Biszkopty bezglutenowe, w czekoladzie bez dodatku cukru
Opis produktu
BISZKOPTY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU, BEZGLUTENOWE
Waga: 80 g
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 1762 kJ / 424 kcal
Tłuszcze 2 g
- z czego nasycone 14 g
Węglowodany 65 g
- w tym cukry 0 g
Białko 5,7 g
Sól 0,22 g
Składniki:
czekolada bez dodatku cukrów (61%) [substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyny (ze słonecznika) i E 476, ekstrakt wanilii] - masa kakaowa minimum 49%; jaja, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ryżowa, emulgatory: E 475, E 471; proszek do pieczenia bezglutenowy (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), substancja zagęszczająca: E 466. Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze nie wyższej niż 20 stopni Celcjusza.
Parametry
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.