
Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE

Producent: Celiko |
Numer katalogowy: MUFFKC |

Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE
Chwilowo niedostępny
Podaj swój adres e-mail, abyśmy mogli Cię powiadomić o ponownej dostępności tego produktu.
Muffiny klasyczne BEZGLUTENOWE Celiko. Mieszanka do wypieku.
Bezglutenowe mufiny Celiko do wypiekania to mieszanka produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych.
Składniki:
skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, cukier, aromat, sól,substancja zagęszczająca - guma ksantanowa.
Wartość odżywcza w 100 g // w jednym muffinie (ok 40g):
Wartość energetyczna 1617 kJ / 386 kcal // 647 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 19 g // 7,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g // < 0,1 g
Węglowodany 50 g // 20 g
w tym cukry 25 g // 10 g
Błonnik 0,2 g // 0,1 g
Białko 3,8 g // 1,5 g
Sól 0,71 g // 0,28 g
Alergeny:
Może zawierać: soję, mleko.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 280g
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie
