Muffiny czekoladowe z dodatkiem budyniu BEZGLUTENOWE
Cena za szt.
Opis produktu
Muffiny czekoladowe z dodatkiem budyniu BEZGLUTENOWE op. 310g
Nowości w linii ciast do samodzielnego wypieku – Muffiny bezglutenowe!
Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko! Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę. Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych. Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny od Celiko! W zestawie foremki do wypieku!
W opakowaniu znajduje się zestaw 12 foremek do ich wypieku.
Waga: 310 g
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcze 17,6 g
- z czego nasycone 0,4 g
Węglowodany 40,1 g
- w tym cukry 20,2 g
Błonnik 1,2 g
Białko 3,7 g
Sól 0,61 g
Składniki muffin:
cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, czekolada w proszku 15,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min.32%), błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól.
Składniki kremu budyniowego:
cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat. Może zawierać soję i jej pochodne.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.